-
دوشنبه, ۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۰۶ ق.ظ
-
۱۰۳
وبسایت بدونیم - مریم اسدی: این غذا از آن دسته اسنک های خوشمزه و خوش طعمی است که به عنوان پیش غذا سرو می شود. آرد ذرت هم غذا را طلایی تر و تردتر می کند و هم از پنیر ذوب شده محافظت می کند. طرز تهیه این پیش غذا در ادامه آمده است.
مواد مورد نیاز:
- آرد: ½ پیمانه (۶۰ گرم)
- شیر کامل: ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
- پودر سوخاری پانکو: ۱/۵ پیمانه (۱۸۵ گرم)
- آرد ذرت: ½ پیمانه (۷۵ گرم)
- پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
- پودر پیاز: ۱ قاشق چای خوری
- پونه کوهی خشک: ۱ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
- نمک: ½ قاشق چای خوری
- پنیر موزارلا خلال شده: ۴۵۰ گرم (در اندازه های ۴۰ * ۸ سانتیمتری)
- سس مارینا: ½ پیمانه (۱۱۰ گرم)
- روغن سبزیجات: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. ابتدا آرد را داخل ظرف بریزید.
2. در ظرف جداگانه ای شیر و تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.
3. داخل ظرف دیگری پودر سوخاری، آرد ذرت، پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی خشک، آویشن، ریحان و نمک را با هم مخلوط کنید.
4. پنیر خلال شده را ابتدا داخل ظرف آرد بغلطانید تا روی آن کاملا با آرد پوشانده شود. بلافاصله داخل ظرف تخم مرغ و شیر بغلطانید و در آخر داخل مخلوط پودر سوخاری بغلطانید. این کار را برای تمام خلال های پنیری تکرار کنید.
5. داخل سینی را با یک عدد کاغذ روغنی مخصوص آشپزی بپوشانید. سپس در فاصله ای که روغن را سرخ می کنید سینی را داخل یخچال قرار دهید.
6. داخل تاوه را با روغن سبزیجات به اندازه چند سانت پر کنید و اجازه دهید با حرارت متوسط به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد. روی کاغذ روغنی را با چند لایه دستمال کاغذی بپوشانید.
پنیرها را داخل تاوه سرخ کنید (۲ و نیم دقیقه) تا طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود. هنگام سرخ شدن با انبر پنیرها را بچرخانید. سپس پنیرها را برداشته و روی دستمال کاغذی ها قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
7. اسنک موزارلا را بلافاصله بعد از پخت و قبل از این که سرد شود با سس مارینا سرو کنید.